Interiør

Interiør

(Beregn dit forbrug her Interiør-Struktur)

Skalflex Interiør-Struktur er fremstillet til indvendig brug, og kan anvendes direkte på Leca-elementer, puds, beton, gipsplader, cementspånplader og mursten.

Interiør-Struktur kan fortyndes med op til 20% vand, afhængig af hvilken struktur der ønskes. Tyk Interiør-Struktur giver spidse kanter, tynd Interiør-Struktur giver afrundede kanter.

Interiør-Struktur er velegnet til fuldspartling af letbetonelementer og til udspartlinger på gipsplader sammen med glasfiberstrimmel.

Værktøj rengøres i vand.
Skalflex Interiør-Struktur skal opbevares frostfrit.

Køb produktet her: https://vkbeton.dk/webshop/murerartikler/skalflex/skalflex-interioer-struktur-maling/

Arbejdsanvisning

Interiør-Struktur kan påføres med kalkkost eller spartel, men den letteste måde vil ofte være at dyppe strukturrullen direkte i spanden. Tag alt det der kan hænge på rullen med op på væggen og fordel jævnt på muren i en bane på 50-100 cm fra loft til gulv. Afslut behandlingen med lange seje træk med rullen, altid i samme retning eller brug kost eller hænder til at lave flotte mønstre.

Grunder

På sugende flader som Gasbeton, Yton og Siporex-elementer, er det en fordel at grunde med Beto-Binder eller Multigrunder, hvorved udtørringen sker langsommere, og der er mere tid til påføring og bearbejdning.

På spånplader kan det være nødvendigt at grunde med terpentinopløselig Alkydmaling, da der ofte vil ske udblomstring af brune skjolder i overfladen af Interiør-Struktur. Skjolderne stammer fra limen og barkurenheder.

Murværk, som tidligere har været malet med limfarve eller andre vandopløselige produkter, bør for en sikkerheds skyld grundes med terpentinbaseret forankringsgrunder.

På savsmuldstapet, der tidligere har været plastikmalet, er det unødvendigt med grunder, hvis tapetet sidder godt fast. På ubehandlet tapet må der tilrådes forsigtighed – prøv et mindre stykke og se om tapetet løsner sig. I bekræftende fald fjernes det.

På badeværelser anbefales det at bruge Skalflex Facadestruktur og efterbehandle med Skalflex Imprægnering.