Tilbud

HKSDK sikkerhedsvinterstøvle V4i

Varenummer (SKU): VK1706238

Den nye V4i sikkerhedsstøvle er perfekt til det nordiske vintervejr.

Den er er 100% fri for metal, idet tåkappen er fremstillet af TPA-plast og sømværnet er af TECH-FIBER, som er let og fleksibelt. Dette gør, at man undgår den såkaldte kuldebro ved lave temperaturer.

Støvlen er foret med Thinsulate Ultra og er derfor kuldesikret ned til ÷30°C. De nye, lette såler gør, at V4i er olie-, syre- og benzinresistent og varmbestandig helt op til 300°C.

Sikkerhedsstøvlen er udstyret med en ny lædertype, for optimal komfort, og Aqua-Cell-membran, hvilket giver en støvle, som er 100% åndbar og vandtæt. Undgå at bruge tykke bomuldssokker i denne meget tekniske støvle, da tykke sokker eller bomuld holder på fugten fra dine fødder.

Antal

Pris i alt inkl. moms

DKK / i alt Lev. omk. tillægges

Varenummer (SKU): VK1706238 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Tåbeskyttelse og sømværn

ESD godkendt

Antistatisk

Skridfast

Olie- og syreresistent

Varmeresistent op til 150 grader

Den nye V4i sikkerhedsstøvle er perfekt til det nordiske vintervejr. Den er er 100% fri for metal, idet tåkappen er fremstillet af TPA-plast og sømværnet er af TECH-FIBER, som er let og fleksibelt. Dette gør, at man undgår den såkaldte kuldebro ved lave temperaturer.

Støvlen er foret med Thinsulate Ultra og er derfor kuldesikret ned til ÷30°C. De nye, lette såler gør, at V4i er olie-, syre- og benzinresistent og varmbestandig helt op til 300°C.

Sikkerhedsstøvlen er udstyret med en ny lædertype, for optimal komfort, og Aqua-Cell-membran, hvilket giver en støvle, som er 100% åndbar og vandtæt. Undgå at bruge tykke bomuldssokker i denne meget tekniske støvle, da tykke sokker eller bomuld holder på fugten fra dine fødder

Testet under ekstreme forhold i Grønland og Norge.

Specifikationer

Varenummer (SKU) VK1706238
Størrelse

, , , , , ,

Leveringstid 2-5 hverdage

Nemt at købe ved VK Beton

Alle vores pakker bliver sendt med omhu efter produkt og størrelse

  • Kranbil
  • Fri fragt - over 5 paller
  • Pakke
  • Fri fragt - over 600,- kr.
  • Fragtmand
  • Fri fragt - over 3000,- kr.