Multidæk murmaling

Multidæk murmaling

(Beregn dit forbrug her Multidæk Murmaling)

Multidæk Murmaling er en nyudviklet allround facademaling med meget alsidige egenskaber.

Multidæk Murmaling er en fleksibel og særdeles diffusionsåben facademaling, hvilket betyder at muren kan ånde. Multidæk Murmaling beskytter facaden og tilfører den en smuk, elegant og kalkmat finish.

Multidæk Murmaling er yderst vand- og smudsafvisende og meget nem at rengøre. Multidæk Murmaling hæfter ved hjælp af en unik udviklet kombination af silikat og akryl, og har derfor en meget lang levetid. Multidæk Murmaling er nem at bruge og har en god dækkeevne. Multidæk Murmaling kan anvendes på både ubehandlede og tidligere malede facader. Underlaget skal være rent, fast og bæredygtigt. Multidæk Murmaling fås i 4 færdige og tidløse farver.

Grunder

Underlaget skal være rent, tørt og bæredygtigt. Begroninger fjernes med Skalflex Alt-Rens før behandling. Betonslam, formolie, fedt og underlag med kraftig afsmitning afrenses med Skalflex Grundrens og vand. Sugende, stærkt sugende og uens sugende underlag grundes med Skalflex Multigrunder.

Skalflex Multigrunder er en vandig alkaliefast forankringsgrunder til grunding af sugende og let smittende underlag. Skalflex Multigrunder har en god indtrængningsevne og kan anvendes både indendørs og udendørs. Skalflex Multigrunder sikrer en god vedhæftning af den efterfølgende malerbehandling.

Skalflex Multigrunder er tilsat røbestof og er meget velegnet på vandskuring, puds, beton, letbeton, porebeton, tegl og andre mineralske overflader. Skalflex Multigrunder påføres til overfladen er mættet, men skal ikke danne film.