Vandskuring indendørs

Vandskuring indendørs

(Beregn dit forbrug her Vandskuring Indendørs)

Akryl/Silikat baseret strygepuds med mineralske fyldstoffer til indvendig brug.

Er meget diffusionsåben
Fremstår med en kalkmat, slidstærk og robust overflade
Stor vedhæftningsevne
Hæfter på de fleste typer underlag, også tidligere malede overflader
Kan tones i lyse farver
Skalflex Vandskuring kan fortyndes med vand efter behov, afhængig af hvilken overflade der ønskes. Kan overmales med almindelig vægmaling, hvis man ønsker en anden farve.

Med Skalflex Vandskuring kan du lave en kornet overflade, som har karakter af en vandskuret væg, eller du kan vælge udseende som en berapning med kraftige kostestrøg.

Skalflex Vandskuring står med en fløjlsblød hvid farve, som skaber en rustik harmoni i hjemmet.

Køb produktet her: https://vkbeton.dk/webshop/murerartikler/skalflex/skalflex-indendoers-vandskuring/

Arbejdsanvisning

Skalflex Vandskuring er fremstillet til indvendig brug og kan anvendes direkte og uden grunder på rengjorte overflader som Leca-elementer, puds, beton, gipsplader, cementspånplader og mursten, også selv om disse overflader tidligere er malet.

Skalflex Vandskuring skal omrøres grundigt før brug. Der kan fortyndes med vand, hvis der ønskes en glat vandskuring uden dybe penselstrøg.

Den glatte vandskuring opnås bedst med en blød bred pensel og arbejdet udføres med krydskostning. Den berappede overflade opnås ved brug af grovfibret pensel eller kalkkost.

Skalflex Vandskuring kan påføres med strukturrulle og glattes efter med pensel/kost, eller pensel/kost kan dyppes direkte i spanden.

Det er vigtigt at der arbejdes “vådt i vådt”, det vil sige at man skal færdiggøre en væg i en arbejdsgang, ellers kan man risikere synlige overgange.

Grunder

Snavsede overflader rengøres med Skalflex Grundrens

På sugende flader som Gasbeton, Yton og Siporex-elementer skal der grundes med Skalflex Beto-Binder og vand i forholdet 1:3 så tørringen sker langsommere, således at der er mere tid til påføring og bearbejdning.

På spånplader kan det være nødvendigt at grunde med terpentinopløselig alkydmaling, da der ofte vil ske en udblomstring af brune skjolder i overfladen af Skalflex Vandskuring. Skjolderne stammer fra limen og barkurenheder.

Murværk, som tidligere har været malet med limfarve eller andre vandopløselige produkter, bør for en sikkerheds skyld grundes med terpentinopløselig alkydmaling.

På savsmuldstapet der tidligere har været plastikmalet, er det unødvendigt med grunder, hvis tapetet sidder godt fast. På almindelig tapet må der tilrådes forsigtighed – prøv et mindre stykke og se om tapetet løsner sig. I bekræftende fald fjernes det.

Hessian kræver to behandlinger med Skalflex Vandskuring for at undgå svindhuller. Tag først en spartel og lav en jævn flade. Lad det første lag tørre og påfør derefter Skalflex Vandskuring med den ønskede overflade. Kontroller på et mindre stykke om hessianen løsner sig.